- حضرت زهرا(س) بر چهارده معصوم (ع) بجز پیغمبر(ص) و امیرالمومنین (ع) ولایت دارد(امام حسن عسکری(ع): نحن حجج الله علیکم و اُمُّناکم فاطمة حجة الله علینا، یعنی حضرت زهرا(س) بر ما ولایت دارد).
- راه های شناخت ائمه:
۱. از طریق خدا که درباره این شخصیت چه فرموده:در سوره الرحمن،از حضرت تعبیر به بحر شده است، در آیه مباهله تعبیر به نساء شده است، لیلة القدر، کوثر....
۲. از طریق انبیا و ائمه که هم جنس و هم سنخ هم هستند، آنها میتوانند یکدیگر را معرفی کنند: فاطمة بهجة قلبی، مهجة قلبی، روحی التی بین جنبی....
(کتاب هایی برای شناخت حضرت زهرا : الکوثر، اعلموا إنی فاطمة، خصائص الفاطمیة)....
۳. از کلمات افراد میتوان آن شخص را شناخت: خطبه فدکیه، صحیفه فاطمیه - خدایا تو را قسم می دهم بر قدرتی که بر خلق داری مرا زنده بدار تا زمانی که می دانی زندگی برایم خوب است( مرا به تو می رساند، لغویات، لهویات، دروغ، غیبت، معصیت همه اش شر است) .
- خدایا جانم را بگیر ، مرگم را برسان وقتی که می دانی مرگ برایم بهتر است. ( حضرت کاملا تسلیم و راضی است). زندگی را به میل خودمان نخواهیم. اگر دعا کردیم و دعا مستجاب نشد بدانیم خدا آنچه خیر ماست میدهد نه آنچه میل ماست. این بانو در اختیار خداست، دچار مشکلات که بشود، تمنای مرگ نمی کند، مگر این که ببیند دینش مورد خطر قرار گرفته است، لذا می فرماید اللهم عجل وفاتی: میخواد به مردم بفهماند دین دارد منحرف می شود، اسلام در خطر است.
- خدایا می خواهم همه کلماتم برای تو باشد، منظور سوره توحید و تهلیل نیست، منظور کلمه ای هست که ریا، خودنمایی، خودپسندی، طعنه به دیگری، تخریب و... نباشد. همینجا اگر در حرف زدن دقت کنیم، گناهان زبان تعطیل می شود. هر حرفی که باعث سقوط ما شود دیگر نمی زنیم. با کلمات خوب انسان بالا می رود نه با حرف های زشت و بد.
- می خواهم در زندگی مقتسط باشم: تمام شئونات زندگی ام افراط تفریط نداشته باشد: خواب، خوراک، پوشاک، رفت و آمد همه معتدل باشد.ما باید الگو باشیم،اسوه باشیم. هرکسی در صنف خودش ، خانواده و اقوامش نمونه باشد. کسی که در زندگی قناعت پیشه کند و مقتصد باشد، هرگز فقیر نمیشود.
- پروردگارا می خواهم به وجه تو نظر کنم:حدود ۴۵ روایت آمده است که منظور از وجه الله ما ائمه هستیم.
- حضرت زهرا(س): من از دنیای شما ۳ چیز را دوست دارم....
- خدایا چیزی که روزی من نیست، مرا برای آن به سختی مینداز.
- یا داوود : اُرید تُرید، اگر به آنچه که من به تو دادم راضی شدی أنت محمود، ولی اگر راضی نباشی تو می دوی و دنیا هم می دود( مثل آهوی وحشی) و به آن هم نمی رسی و أنت مذموم.