- انسان بعد از ایمان به خدا به چیزی به اندازه نماز، احسان به پدر و مادر، ترک حسد، عجب، فخر و ... به خدا نزدیک نشد.
- افرادی که می گویند، کارگری داریم نماز نمی خواند ولی کارش خیلی خوب است ...
- حسادت ریشه بسیاری از اختلافات و عُجب و خودپسندی، از آفات آرامش زندگی ها هستند.
- دانستن مهم نیست، عمل کردن مهم است.
- بعد از پیامبر و ائمه (ع)، شیطان از همه عالم تر است ولی کبر و غرورش مانع از اطاعت خدا شد.
- چرا فرمودند غسل کنید؟
- کسی که در مقابل حق تسلیم باشد و به حق عمل کند ( خیلی کم ) است.
- اگر می خواهید غرق نشوید به کشتی تقوا سوار شوید.
با محمد و آل محمد محشور شوید،اجماعا صلوات را غرا ختم بفرمائید.
بسم الله الرحمن الرحیم، الحمدلله رب العالمین،
الصلاة و السلام علی سیدنا و نبینا ابوالقاسم المصطفی محمد
و السّلام علی علی بن ابیطالب و آله الطیبینَ الطاهرین المعصومین و لعنت الله علی اعدائهم اَجمعین من الان الی قیامِ یوم الدین.
اما بعد قال الموسی بن الجعفر(ع):« *یا هشام!إن لقمان قال لإبنه تواضع للحق تکن أعقل الناس و إنَّ کیَّس لدی الحق یسیر، یا بنیَّ إنَ الدنیا بحر عمیق، قد غرق فیها عالم کثیر فلتکن سفینتکَ فیها تقوی الله، و حشوها الإیمان و شراعها التوکل، و قیِّمُها العقل، و دلیلها العلم ،و سکانها الصبر*».
اجماعا صلوات را غرا ختم بفرمائید.
خب آنچه که شنیدید یکی از نصیحت های وجود مقدس موسی بن جعفر(ع) به یکی از نزدیک ترین شا گردان ، یاران و اصحابش بود،میدانید که ائمه زیباترین ، مفید ترین و با ارزش ترین کلمات را در عالم هستی داشتند و دارند و از این ها هم هرچه که مهم تر و لازم تر بود را به نزدیک ترین افرادشان گفتند؛شما وقتی یک مهمان را خیلی دوست داری،عزیزش میداری،احترام بیشتری برایش قائلی،قطعا پذیرایی ات هم با بقیه فرق میکند یعنی بهترین غذا،بهترین خوراکیات و بهترین میوه را باید به عزیزترین عزیزانت بدهی،در ضمن که برای همه مردم احترام قائلی اما بالاخره دوستانی دارید،افرادی دارید. قطعا خدا هم بعضی انبیاء را بر بعضی دیگر فضیلت داده است و این تبعیض نیست، ارزش و احترام هر کسی به اندازهی شخصیت اوست،شما نگاه کنید مردم ما و مردم دنیا آن احترامی که برای شخصیتی چون سردارسلیمانی قائل شدند برای بقیه قائل نشدند، خب ما سرداران زیادی را از دست دادیم ، کشته شدند و شهید شدند ،عزیزان زیادی بودن همه عزیز معزز، اما برای هرکسی به اندازه نوع عمل، کاربرد و موثر بودن وجودش ارزش قائل می شوند، آن ارزشی که امیرالمومنین برای مالک اشتر، برای کمیل بن زیاد، برای عمار و یاسر، برای میثم تمار، برای سلمان و اباذر و برای مقداد قائل بود خب معلوم است با بقیه فرق میکند، در بُعد مسائل معنوی هم همین است یعنی انسان باید بهترین نصیحت ها، بهترین موعظه ها و خصوصی ترین نصیحت هایش را به عزیزانش داشته باشد اول زن و بچه اش،خانواده اش ،برادر،خواهر، فرزند ،پدر،عمو،دایی،خاله و دوستان نزدیکش، بعداً هم لطفش شامل حال همه بشود و همه بهره بگیرند.
موسی بن جعفر هم همین بوده است بهترین نصایح را به هشام بن حکم خطاب کرده چون میداند که این مرد میشنود،گوش میدهد،ارزش دارد و هر چه به او بگوید ضایع نمیشود.
پیغمبر چه نصیحت های عجیبی به امیرالمومنین دارند! چه نصیحت هایی به سلمان، اباذر و حوزف یمانی دارند،امام صادق و امام باقر (ع) به محمد بن مسلم، به زراره و به عبدالله بن جندب چه نصیحت های زیبا و قشنگی دارند خب اینها را ما باید بشنویم و ان شاءالله عمل کنیم. من الآن یک روایتی را در مسجد خوندام که حضرت فرمود: بعد از ایمان به خدا و بعد از اقرار و اعتراف به خدا و مقدسات، با چیزی انسان به خدا نزدیک نمیشود مگر چند چیز؛ اول.نماز،نماز رکن دین و اساس دین است.
دوم. برالوالدین، احسان به پدر و مادر و حرمت پدر و مادر را نگهداشتن.
سوم .ترک حسد
چهارم. ترک حجب
پنجم. ترک فخر.
اینها خیلی ضرر دارد ،آنقدر این مطلب به ظاهر کوچک است، من خودم که این مطلب را بین صلاتین در مسجد خواندم خدا شاهده در خودم اثر گذاشت که انسان چقدر میتواند با انجام و ترک چیزهایی به خدا نزدیک شود.
نماز را خوب بخوانیم،باحال بخوانیم،خیلی با عجله نخوانیم، رکوع و سجودشِ را رعایت کنیم مخصوصا نمازهای شب و نمازهای خلوتمان را، با نماز خودمان را تغذیه کنیم، خودمان را تقویت کنیم تا در جامعه منحرف و آلوده نشویم، تا وسوسه هاس ابلیسی و شیطانی دین ما را ندزدند و دینمان را ارزان و مفت ندهیم.
*بود بازارگرم دین فروشی بر سر راهم***
*خداوندا من از گرمی این بازار میترسم*
با خودمان شب اول قبری توی تابوت و لای کفن چه میبریم؟!طلا و جواهرات ، پول و ثروت و دلار؟ نه، آن چیزی که بدرد شب اول قبر ،توی تابوت و لای کفن میخورد والله همین عبادت، طاعت، ایمان ، اخلاص و فرمایش الآن موسی بن جعفر به هشام بن حکم است ،این است که بدرد ما میخورد اگر رفتیم آنجا شب اول قبر، فردای قیامت گفتند چه آوردی؟رویمان بشود که بگوییم چه آوردیم.
پس این نکته را تاکید میکنم ان شاءالله هم به خودم و هم به عزیزانی در این جلسه شرف حضور دارید برادران، خواهران مخصوصا جوان ها و جوانان عزیزی که بعد از طریق فضای مجازی می شنوند نماز ،ایمان به خدا، اعتقاد به خدا، احسان به پدر و مادر ،این نکته را هم عرض کردیم که خدا در قرآن میگوید: « *و قضی ربُّک أَلَّا تعبُدُوا إِلَّا إیَّاهُ و بالوالدین احسانا*» احسان به پدر و مادر درست در کنار عبادت و نماز قرار گرفته است نمازی که خدا شاهده ستون دین و رکن دین است « *إن قُبلت قُبِلَ ما سواها،إن رُدّت ردَّ ماسَواها*» اگر نماز قبول شد بقیه اعمال قبول می شود و اگر قبول نشد فاتحه ی بقیه ی اعمال خوانده است ، آنوقت یک عملی که آنقدر مهم است که اگر کسی نماز را عمدی ترک کند کافر است، کسی که یک لقمه نان به آدم بی نماز کمک کند خدا شاهده گویا در قتل هفتاد پیغمبر شریک شده که اولش حضرت آدم و آخرش حضرت خاتم است ،مگر اینکه او را کمک کند که او را نماز خوانش کند، به او می گویند که آقا فلانی نماز نمی خواند دین درستی ندارد می گوید: ما با او کار می کنیم، ما با دین مردم چکار داریم؟ عجب! کراراً بعضی از عزیزان،دوستان و رفقا از ما سؤال می کنند که آقا مثلا ما یک کارگری آوردیم تو کارخانه مان فلان و فلان است ، کارش خوب است و کارش را درست انجام می دهد اما نماز نمی خواند چه کارش کنیم ؟ عجب! بهترین کار که نماز است را خراب کرده است، رابطه ی با خدایش را خراب کرده است،دارد بی حرمتی به خدا و پیغمبر می کند، به این همه انبیاء و پیغمبر که خونشان را برای نماز که رکن دین است دادند بی حرمتی کرده است، آنوقت آقا می گوید:کارش را خوب انجام می دهد ، آقا نکن بینداز دور، کارخوب میکند اما خدا شاهده برکت را میبرد، برکت را میبرد ها!
چرا بعد از ایمان به خدا، بعد از این که خدا و پیغمبر باورت آمده و نماز حضرت فوراً می فرماید: برالوالدین، گاهی می بینی یک فرزندی چه دختر چه پسر در زندگی تنش ایجاد میکند،اضطراب و دلهره ایجاد میکند،روح و روان پدر و مادر و اهل منزل را بهم میریزد، به آرامش پدر و مادر و زندگی آتش می زند ،آخه اینها بد است، خدا شاهده اینها خیلی بد است.
بعد مسئله ی حسادت،این آشوب به پا میکند ، وقتی میگوییم حسادت، تنها در مسئله کسب و کار نیست ها! که همکار همکارش را نتواند ببیند ، می بینی دوتا برادر به هم حسادت میورزند، خواهر و برادر به هم حسادت میورزند، دوتا جاری ، دوتا عروس، دوتا هَوو و به قول قدیمی ها دو تا همریش به هم حسادت میورزند، آتش بپا میکنند ، ریشه بسیاری از این اختلاف ها ، دعواها ، قطع رابطه ها و قطع رحم ها حسادت است ما حسادت را کم نگیریم ها! آنقدر این حسادت بد بوده است که خداوند در قرآن فرموده اند: فقط به من پناه ببرید « *قُل اعوذُ برب الفلق. من شر ما خلق. و من شر غاسق إذا وقب. و من شر النفاثات فی العقد . و من شر حاسد إذا حسد*».
« *الحسدُ یفسدُ الایمان*» حسد ایمانت را خراب میکند همان طوری که سرکه عسل را خراب میکند ایمان تو را می سوزاند و مثل آتش به جان هیزم ها می افتد.
این حسادت چه کرد؟! قابیل هابیل را کشت، یوسف را حسادت به چاه انداخت، یوسف را چه به چاه انداخت؟ خدا شاهده پول نبود، مقام نبود، ماشین نبود، حضرت آدم برای هابیل ماشین نخریده بود که، اسب و شتر نخریده بود که حسادت بورزد نتوانستن ببینند، همینطور یوسف و دیگران. حسادت ایمان را خراب میکند و می سوزاند.
عجب ؛ از خود راضی بودن،
خود پسندی . خلع ها ، نقص ها و عیب های خود را ندیدن و یا دیدن و توجیه کردن، اینها همه بد است.
فخر ؛ به خود بالیدن، به مال و ثروت، مرکب و ماشین بالیدن ، حاج خانم به طلا و جواهرات و به زندگی شوهرش بالیدن ،اینها همه آفات آرامش و آسایش زندگی ماست اینها را باید از زندگیمان دور کنیم تا زندگیمان نور پیدا کند، صفا پیدا کند، آرامش پیدا کند. ببینید ما سرکارمان در این جلسات خداوکیلی امروز دیگر با آدمهای بی سواد نیست،ما دیگر بی سواد کم داریم، بی سوادهای ما هم امروز خوب میفهمند، آن چیزی که همه ما را به دام انداخته عمل نکردن است، عمل نکردن به حرف های خوب! دانستن هنر نیست شیطان از همه ی ما مُلا تر است، به خدای لا شریک له بعد از خدا و انبیاء فردی در عالم از شیطان با سواد تر نیست ،هر رشته ای را پدرسوخته بلد است متخصص است ها! کارشناس خوبی است. مگر نمیدانست که عبادت خدا خوب است؟ گفت من را از سجده حضرت آدم معاف بدار تا تو را سجده ای کنم که احدی از مخلوقات نکرده باشد، خداوند نفرمود تو از عهده اش بر نمی آیی و نمی توانی، گفت: نه این را از تو نمی خواهم سجده کن، عجب ، غرور و کبر به او اجازه نداد آن شد که شد دیدید عبادات چندین هزار ساله اش هوا شد، « *هباءً منثوراً*» شد، خراب شد، هنوز هم او لعنت شده است تا قیام قیامت. این فخر و بالیدن با ابوجهل ها چه کرد!؟ با ابولهب ها چه کرد!؟ با منصور دوانیقی چه کرد!؟ با هارون الرشید قاتل موسی بن جعفر چه کرد!؟ هارون الرشید مگر نمیدانست این عبد صالح، موسی بن جعفر و باب الحوائجِ است؟ به خدا خوب میدانست ،برادران تعجب نکنیم اگر بگویم هارون موسی بن جعفر را از ما بهتر شناخته بود،به مامون گفتند که تو از کجا شیعه شدی؟ خودش ادعا میکرد من شیعه ام ولی این شیعه امام را کشت،با سواد هم بود مامون یک آدم بی سوادی نبود، امین برادرش بود اما در حد مامون نبود، مامون زرنگ، زیرک و با سواد بود اما ریاست طلب و دنیا طلب بود، گفت که من شیعه شدم و لذا به امام رضا امام می گفت و ولیعهدی را به او داده بود،به او گفتند چطور شیعه شدی؟ گفت: با حرکتی که از بابام دیدم، گفتند چطور؟ گفت: یکی از روزها دیدم یک آقایی روی حماری سوار است و وارد قصر بابام شد تا بابام چشمش به او افتاد از تخت پایین آمد و به استقبالش رفت ، آقا را از مرکب پیاده کردند و آورد داخل قصر جای خودش نشاند در این مدتی هم که نشسته بود خیلی احترامش کرد، حرف های زیادی زدند، بعد هم که میخواست برود به من گفت این آقا را تا در منزلش بدرقه کن ، رفتم و وقتی برگشتم به بابام گفتم: بابا این کی بود؟ خیلی احترامش کردی، من ندیدم در مقابل کسی آنقدر تعظیم کنی و خاضع باشی، گفت: نشناختی؟ گفتم: نه، گفت: این عبدالصالح موسی بن جعفر است ، این بهترین خلق خدا روی زمین است، خدا شاهده گفت: بابا اگر اینطور است پس چرا اینهمه او را زندانی میکنی؟ گفت: پسر جان « *الملک عقیم*» سلطنت،ریاست عقیم و نازاست ،هر روز که مادر روزگار برای ما ریاست نمی زاید ،پادشاهی گیر هرکس نمی آید ، مادر روزگار خیلی کم زاست، ولید نیست که هی بچه تولید کند حالا بعد از قرنی نطفه سلطنت به نام ما ریخته شده است ،مادر روزگار برای ما سلطنت زاییده است بعد من به این بدهم نمیدهم،ریاست در همه چیز ها! فکر نکنی فقط در امور مملکت داری است نه، گاهی می بینی در هیئت جنگ و دعوا میشود و با همدیگر اختلاف پیدا میکنند،هوای نفس در مجالس امام حسین،مجالس اهل البیت آشوب ها بپا میکند خدا شاهده در یکی از این هیئت ها چند سال قبل دوتا گروه در حسینیه به جان هم افتاده بودند ،درون حسینیه! خیلی عجیب است، بگذرم. پس
حسد،فخر،عُجب،خودستایی،خودبینی،از خود راضی بودن و خودبینی همه ضرر دارد لذا موسی بن جعفر می گوید این بهترین عمل است که اینها را از خودت دور کنی،نفرمودند مردم بهترین چیزی که بعد از ایمان به خدا به وسیله ی آن به خدا نزدیک می شوید مثلا رفتن به کعبه، زیارت امام حسین و زیارت امیرالمومنین است؛ اینها خوب است اما اگر رفتی ولی در قلبت حسد بود، فخر بود، منیت بود و عُجب بود خب برو سر خودت کلاه گذاشتی، وقتی وارد این مکان ها میشوی باید همه اینها را از خود شست و شو بدهی و دور بریزی .
تو را به حضرت عباس چرا به ما گفتند قبل زیارت ها غسل کنید؟ حضرت فرمود: همانطوری که خودت را از این چرک و کثافات ظاهری با صابون میشویی این قلبت را هم بشوی و با یک قلب پاک ،نقی ، تقی و طاهر وارد بشو،
آنوقت که سلام میکنی تا میگویی السلام علیک یا علی بن موسی الرضا جواب علیک سلام میشنوی، هستند کسانی که حرم می روند سلام میکنند والله جواب می شنوند،تهران کجا و کربلا کجا !؟ هفتاد سال زیارت عاشورایش ترک نشد میرفت پشت بام تا میگفت السلام علیک یا ابا عبدالله علیک سلام فلانی،توهم و خیالات نبوده ها!کسی که از عالم حقیقت بیگانه است اینها را توهم و خیالات می پندارد، می گوید اینها توهم است چون خودش متوهم است. بگذرم آقا جان، یک صلوات بفرستید « *اللهم صل علی محمد و آل محمد*».
موسی بن جعفر فرمود: یا هشام! « *إن لقمان قال الإبنه*» این مرد بزرگ به قول لقمان استناد میکند ، لقمان مقامش بالاتر است یا موسی بن جعفر؟ اگر اعتقادت این نباشد ولایتت خیلی خراب است موسی بن جعفر با یک گوشه ی چشمش و با یک نگاهش هزار لقمان میسازد و تربیت میکند.
*آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند***
*آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند*
*به ذره گر نظر لطف بوتراب کند**
*به آسمان رود و کار آفتاب کند*.
گفت: میگویم سلمان مقامش بالاتر است یا حضرت عباس(ع)؟
گفت بنده ی خدا سلمان محمدی گفتند اما حضرت عباس با یک گوشه ی چشمش هزارتا سلمان تربیت میکند. حرم، معجزات و کراماتش را نگاه کن، چه اتفاقاتی در طول تاریخ در حرم حضرت عباس افتاده است؟! صفحه تاریخ پر شده است ، اگر تند بنویسند کاغذ ها جواب نمیدهند ،تازه آنهایی که مردم متوجه میشوند، آن کراماتی که دیگر میبینند و برملا میشود. چقدر افراد رفتند خصوصی خلاصه حضرت عباس برایشان کارها کرده است که اینها به کسی نگفتند تا مردم لباسشان را پاره نکنند مگر حرم امام رضا اینطور نبوده است؟ الی ماشاءالله.
آنوقت این بزرگوار که خودش یک نگاه ولایی کند هزار لقمان تربیت میکند تواضع و ادب می کند که خودش فرموده تواضع کنید.
حرف حق را اگر بلال حبشی زد، اگر غلام حبشی زد بگو چشم دستت درد نکند نگو نه من حرف حق را حتما باید از اشرف انبیاء بشنوم، از اعلم و علما بشنوم،نه حق را قبول کن از هرکجا که باشد ولو از نوکر،کارگر، زن، بچه و شوهرت باشد حرف حق را قبول کن، به وجدانت مراجعه کن اگر واقعا حرف حق است قبول کن تا عاقل باشی چون حضرت می فرماید که « *تواضع للحق*» در مقابل حق تواضع کن تا « *تکن أعقل الناس*».
عاقل ترین مردم کسی است که فانتوم بسازد ، سفینه بسازد، به فضا برود؟! شیطان در فضا هست یا نیست؟ شیطان از فضا هم بالا تر است.
هرکسی که آمد ذرات اتم را شکافت عالم است این أعقل نیست عاقل کسی است که در مقابل خدا، در مقابل پیغمبر ،در مقابل دستورات خدا و پیغمبر بگوید « *سمعاً و طاعتاً*»
مطیع باشد.
مگر معاویه کم پدر سوختگی داشت و یا کم شیطنت داشت؟! با چه ترفند هایی جو شام را بر علیه علی شورانده بود!
هرگز به خدا نمیتواند این کارها را بکند ها! آن دومی خبیث در مکه و مدینه چه کرده بود که سلمان بنده خدا کلامش ارزش ندارد ولی او دارد حکومت میکند؟!
اینها چه شیطنت و پدر سوختگی داشتند؟!
اینها همه ی مکر و کلک ها را بلد بودند اما از جهت مقام معنوی قنبر غلام علی کجا و معاویه کجا!؟
« *یا هشام! إن لقمان قال لإبنه*» لقمان به پسرش گفت ،چون دیگر بهترین نصیحت را لقمان به پسرش گفت ها!.
چهارصد، پانصد روایات خیلی عجیب از قول لقمان برای پسرش داریم چون بهترین غذای خوب را انسان باید به نزدیکانش بدهد.
لقمان به پسرش گفت « *تواضع للحق تکن أعقل الناس*» در برابر حق تواضع کن تا عاقل ترین مردم باشی.
« *العقل ما عبد به الرّحمن و اکتسب به الجنان*» عقل چیزی است که خدا به وسیله آن عبادت میشود و بهشت به وسیله آن کسب می شود، عقل خیلی عجیب است!
حضرت باقر (ع)میرود کنار قبر امیرالمومنین میگوید: « *اللهم الرزقنی*»خدایا رزق و روزی من کن « *لُباً بارا، عقلٌ کاملا*» عقلم را کامل بدار، ایمان به من بده، دارد ولی میگوید هنوز کم است.
« *وإن کیّس لدی الحق یسیر*»
آن کسی که در مقابل حق تسلیم باشد، مطیع باشد، حق شناس باشد و به حق عمل کند خیلی کم است، باز هر حق شناسی به حق عمل نمیکند ببخشید من ضد وحدت نیستم خودم وحدتی هستم، اگر هر حق شناسی می خواست به حق عمل کند خدا شاهده ما امروز در اسلام عمر نداشتیم،هفتاد هزار فرقه نداشتیم، فقط یک فرقه ی شیعه اثنی عشری داشتیم.مگر کم گفت: « *لَوْ لاعلیٌّ لَهَلَکَ عُمر*»؟کم گفت؟
علامه امینی در الغدیر بیش از نود و خرده ای سند ذکر می کند که « *لَوْ لاعلیٌّ لَهَلَکَ عُمر*» ، « *علی مع الحقِّ و الحقُّ مع علی لن یفترقا حتّی یردا عَلَی الحوض*» این را دیده بودند و از دو لب پیغمبر هم شنیده بودند واسطه که نخوانده بود که در روای اش شک کنند و بگویند راوی دروغگو بوده است! اینها محضر پیغمبر را درک کرده بودند و دیده بودند ، چه عاملی باعث شد که این ها نادیده بگیرند؟! موسی بن جعفر هم کشته ی سقیفه بنی هاشم است ، کربلا هم میوه ی تلخ و شوم سقیفه بنی ساعده است، آنجا مسموم شدن همه ی ائمه است ، غصب ولایت، غصب خلافت و غصب امامت است.
« *إنَّ کیَّس لدی الحق یسیر*» بله پس کم هستند نه این که کسی نباشد.
« *یا بنیَّ إن الدنیا بحرُ عمیق*» پسرم دنیا دریای خیلی عمیق و ژرفی است، « *قد غرق فیها عالم کثیر*» نفرموده « *قد غرق فیها جاهلُ کثیر*» چه بسیار مردمی که جهلشان آنها را غرق کرد و نابود کرد،نه علم؛ علمی که باید خودش سفینة نجات باشد،سلم و نردبان باشد که انسان را به عالم نور و به همه ی خوبی ها و فضیلت ها برساند آنوقت همین علم او را غرق کند ، بعد کار به جایی برسد که گناه این عالم بدون عمل هفتاد برابر آن جاهل باشد ، کار به جایی برسد که داخل جهنم ناله و ضجه ی جهنمی ها از دست جهال نباشد بلکه از دست عالم بدون عمل باشد و گند و بویش تمام فضای جهنم را متعفن کند. هرکس نسبت به آنچه میداند عالم است ها! منظور از عالم خدا شاهده تنها علامه حلی نیست، شیخ طوسی نیست، علامه مجلسی نیست، شیخ انصاری نیست، شیخ مفید نیست، شیخ صدوق نیست، من و شما هم نسبت به آنچه میدانیم عالم هستیم ،آره به همین مقدار آنجا فضای جهنم را متعفن میکنیم. وقتی هم به علم مان عمل میکنیم به به!
فضیلت عالم عامل « *کالشمس علی سایر الکواکب*» ،فضیلتش مثل فضیلت خورشید بر سایر ستارگان دیگر است، خدا شاهده عالم عامل ربانی وقتی در جمع وارد میشود مثل خورشید، بقیه ستارگان غروب میکنند، غروب نمیکنند بخدا هستند ولی دیگر رؤیت نمیشوند شما با تلسکوپ نگاه کنید ستارگان تنها شب دیده میشوند البته روز هم هستند ها! ما می گوییم طلوع و غروب و إلا ستارگان که جایی نمی روند ، لانه و آشیانه ای ندارند که داخلش بروند ، نه هستند ولی خورشید با آن نورش که می آید دیگر آن بنده های خدا دیده نمیشوند ، شیعه باید همین باشد ، شیعه موسی بن جعفر باید همین باشد، شیعه امام صادق باید همین باشد مثل خورشید، همین جناب هشام همینطور بود وارد مجلسی که میشد آن مناظره غوغا می کرد. بگذرم.
فرمود: دنیا دریای بسیار عمیقی است که در آن علمای زیادی غرق شدند برای اینکه تو غرق نشوی باید « *فلتکن سفینتک فیها تقوی الله*» باید کشتی ات تقوا ، ترس از خدا، ترک گناه و ترک فعل حرام باشد، به کشتی تقوا سوار بشو اگر دریا طوفانی هم باشد تو را نجات میدهد کشتی تقوا که آسیب نمی بیند والله هیچ موجی نمی تواند کشتی تقوا را غرق کند ،هیچ چیز نمی تواند، نمی تواند چون زورش نمیرسد، « *و حشوها الإیمان*»کشتی که تقوا باشد بارش هم ایمان است دیگر این کشتی غرق نمیشود ،کشتی؛ تقوا. بارش؛ ایمان. بادبانش؛ توکل.راهنمایش؛ عقل. راهنمایش و قطب نمایش؛ علم. سکانش؛ صبر. صبر در مقابل مشکلات، صبر در مقابل شیطان، صبر در مقابل شهوت و خلاصه صبر در مقابله همه بدی ها. آنوقت این کشتی با این کیفیت که ساختمانش تقوا،بارش ایمان،بادبانش توکل و قطب نمایش علم و دانش است بعد سکنه و کشتی سواران آن صابران باشند « *یُوَفَّی الصَّابِرون أَجْرَهُم بِغَیْرِ حِسابٍ*» ، « *إن الله مع الصابرین*»، « *یُحب الصابرین*» صابر در دنیا غرق نمیشود ، اجرش ضایع نمیشود بیش از چندین هزار روایت درباره ی صبر و توکل داریم اینها همه غوغاست، خلاصه ائمه حرف های لازم را زدند. عرضم تمام.
یک اشاره ای به مصیبت بکنم ان شاءالله آقا شیخ جواد فیض خواهند داد.
السلام علیک یا باب الحوائج ،یا موسی بن جعفر یاحجت الله علی خلقه یا سیدنا و مولانا إنا توجهنا وستشفعنا و توسلنا بک علی الله و قدمناک بین یدی حاجاتنا یا وجیها عند الله اشفع لنا عندالله.
نسئلک و ندعوک بسمک العظیم الاعظم العز العجل الاکرم،
قبل از اینکه یا الله بگویم یک نکته ای فرمود که صد نفر زینب را زدند نه خدا شاهده هر سنگی که به سمت ابی عبداالله میزدند به قلب زینب میخورد، هزاران سنگ به قلب زینب خورد. آی خدا این زینب کتک خورده ناموس توست خدایا نام این زینب مشکل گشاست.
نسئلک و ندعوک بسمک العظیم الاعظم یا الله یا الله یا الله
یا رحمن و یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلوبنا الی دینک.
اللهم ارزقنا توفیق الطاعة و بعد المعصیة و صدق النیة و العرفان الحرمة و الأکرمنا بالهدی و الاستقامة.
قلب امام زمان از ما راضی بگردان(الهی آمین).
قلب موسی بن جعفر از ما راضی بگردان (الهی آمین).
امام رضا را از ما راضی بگردان (الهی آمین).
کید کفار، شر اشرار آمریکا، داعش و وهابیون همه را به خودشان برگردان(الهی آمین).
این کرونا را به نحو احسن و اکمل از ممالک اسلامی، جمع ما، شهر ما و مجالس ما دور بگردان(الهی آمین).
علما و مراجع تقلید ما را آنهایی که رفتند غریق رحمتت بفرما(الهی آمین).
مراجعی که هستند، رهبر انقلاب و بزرگان تایید بفرما(الهی آمین).
اموات این جمع حاضر ،من عاصی و پدر و مادر آقای افخمی غریق رحمتت بفرما(الهی آمین).
عزیزانی که سالهای گذشته در این مجالس بودند ، حضور پیدا می کردند زن و مرد، پیر و جوان ولی الآن اسیر خاک هستند غریق رحمتت بفرما(الهی آمین).
فرج امام زمان ما را برسان.
.و عجل فی فرج مولانا صاحب عصر و الزمان.